Bejelentkezés
ARTFOTOS.HU

ART
FOTOS

art

Info

ARTFOTOS.HU
/blog/

Artfotos.hu Blog | Artfotós Studió

Akt-, divat- és portréfelvételek készítése fotóstúdióban. Esküvői fotózás, modell portfólió, akt és art fotók

Legújabb twittek

Keresés

Gondoltál már arra, hogy karácsonyra magadat is adhatnád?

Ilyenkor karácsony előtt minden bolt és üzlet jobbnál jobb ötletekkel próbál előállni, hogy segítsen a karácsonyi lázban szaladgáló embereknek.

Ezek többnyire hasznos vagy csak szép (vagy az sem), vicces vagy értékes ajándékok. Tárgyak.

De vajon arra gondoltál-e már, hogy tárgyak, eszközök helyett magadat is adhatnád karácsonyra?

Egy egyedi, ízléses, exkluzív fotósorozatot készítenék rólad, olyan stílusban, ahogyan te szeretnéd. Vicces, művészi, elegáns vagy vad, kitaláljuk együtt!

A fotózáshoz sminkest, fodrászt biztosítok, ha szeretnél.

Az elkészült fotók közül választhatsz egyet vagy többet is, kérheted keretezve vagy egy izgalmas albumba kötve is.

Hidd el, ennél személyesebb, bensőségesebb ajándék nincs is.

Karácsonyig még kényelmesen elkészülhet az album, de siess, mert hamar betelik a naptáram: +36 30 9940 049, vagy [email protected]

A teljes galériát itt találod >>

Artfotos már a Faceoobkon is!

Már ott vagyok a Facebook-on is!

Gyere és csatlakozz!

Cikk a kiállításomról

Felemás címmel nyílt fotókiállítás szépségversenyünk döntőseiről

Szombaton délután ötkor nyílt meg Szabó Gábor fotóművész kiállítása a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban (MMIK). A képeken szépségversenyünk döntősei pózolnak.

2010. november. 12. péntek | Szerző: Bajdó Bettina

Szombaton rendeztük meg az MMIK-ban lapunk szépségversenyének döntőjét. Előtte, délután öt órakor nyílt meg Szabó Gábor fotóművész Felemás című kiállítása az Élő-Tér galériában. A tárlat egy részén szépségversenyünk döntőseinek műtermi fotóit, a kiállítás másik felében pedig a művész akt- és portré képeit nézhették meg az érdeklődők.

A tárlatot sokan végignézték, így még a verseny előtt közelebbről megismerhették a döntősöket.

- Minden hónap győztesének felajánlottam, hogy készítek róla képeket a műtermemben – mesélte Szabó Gábor. – Érdekes volt együtt dolgozni a lányokkal. Volt olyan a mezőnyben, aki már korábban is állt modellt, velük könnyebb volt együtt dolgozni. S akadtak a mezőnyben olyanok is, akiknek ez volt az első fotózásuk. Rajtuk azért látszott, hogy izgulnak, kellett minimum egy óra, amíg feloldódtak a kamera előtt.

Szabó Gábor képeit péntek délután ötig nézhetik meg az érdeklődők Fotó: Benkő Sándor Szabó Gábor képeit péntek délután ötig nézhetik meg az érdeklődők Fotó: Benkő Sándor

Szabó Gábor hangsúlyozta, hogy mindenben próbált a lányok segítségére lenni, a beállításokhoz, az arckifejezésekhez is adott instrukciókat.

Továbbá ő választotta a képekhez a megfelelő  hátteret is, persze csak miután megismerte a lányok egyéniségét és megnézte, hogy milyen színű ruhákat viselnek majd a fotókon.

- Jó fotót csak akkor lehet készíteni, ha a modell és a fotós együtt tud működni – emelte ki a fotóművész. – Szerintem ezt sikerült véghez vinnünk, s ez látszik is a képeken. A lányok másik arcát is megismerhette a közönség. A kiállítás másik felében is az én képeim láthatók, aktokat és portrékat nézhetnek meg az érdeklődök. Ezek mindegyike különleges beállítású, szabadtéri és műtermi kép.

A kiállítást pénteken délután öt óráig tekinthetik meg az érdeklődők a MMIK-ban.

Fele-más kiállítás

“Fele-más” kiállításom képei. A kiállítás 2010. 11. 6. és 12. között volt látható a szombathelyi MMIK Elő-tér galériájában.
Kattints a lányokra a nagyobb méret megtekintéséhez.

Meghívó

Vissza a tetejére

Kapcsolat

Szabó Gábor kapcsolat

Szabó Gábor fotóművész
+36 30 9940 049
[email protected]